top of page
Fotograf_Mark_Thyrring_Vinbaren_allinge_2023_Folkemøde (50)_edited.jpg

FOLKEMØDET

Hvert år i juni danner Allinge ramme for Folkemødet. Vi er så heldige at have en af de bedste og mest centrale placeringer for Folkemødet her på Terrassen - og vi glæder os meget til at byde jer velkommen til næste års Folkemøde. Hvilke muligheder der er for at booke bord under Folkemødet, kan du læse mere om her.

Bord 1
Bord 2
Bord 4
Bord 3

1

2

I Terrassens Lounge har du mulighed for at leje dit helt eget bord. Vi tilbyder en privat og rolig atmosfære i vores skønne vinbar, hvor du kan gå til og fra bordet, som du ønsker. Loungen består af 5 borde, som du kan leje under Folkemødet. Hvilke borde der er tale om, kan du se på billederne nederst på siden her. Det er den perfekte mulighed for at have en base lige midt i centrum af Folkemødet. Terrassen har nemlig udsigt ud over hele Folkemødet på Allinge Havn og DR- og TV2-scenen ligger bogstaveligt talt et stenkast herfra. Om du vil bruge din booking til spisning, et møde eller blot ønsker en base i løbet af dagen er helt op til dig. Bordet er som sagt dit private bord - og du bestemmer således selv hvordan du vælger at bruge det.

Kontakt os telefonisk eller via mail for booking og mere information.

PRISER FRA 500 ,- PR. TIME

TERRASSENS LOUNGE

BOOK BORD PÅ VORES TERRASSE

Under Folkemødet vil vores indendørs lokaler være reserveret til Terrassens Lounge, men det vil fortsat være muligt at booke bord på vores lækre solrige terrasse med udsigt ud over hele Folkemødet på Allinge Havn. Denne mulighed svarer til, når du normalvis booker bord hos Terrassen. Den eneste forskel er, at det kun er muligt at booke borde udendørs og at vi opkræver et bookinggebyr pr. person, som fratrækkes regningen under besøget.

 

Kontakt os telefonisk eller via mail for booking og mere information.

 


BOOKINGGEBYR 300 ,- PR. PERSON
(Gebyret fratrækkes regningen under besøget)

bottom of page