top of page

FEBRUAR MENU

JOMFRUHUMMERHALER

GRILLET ROMAINE SALAT, PESTO & CITRON  |  125,-

SAFTIG BORNHOLMERGRIS

MED RØDBEDER, HINDBÆR, RYGEOST, PERSILLE & SMØR/HVIDLØGS SAUCE  |  225,- 

CHOKLADE BROWNIE

MED RÅCREME & SYLTEDE KIRSEBÆR  |  85,-

ELLER

TO SLAGS OSTE  |  95,-


 

3 RETTER  |  395,-
DEN GODE VIN MENU  |  325,-
DEN RIGTIGE GODE VIN MENU  |  425,-

MAD

FEBRUAR MENU

JOMFRUHUMMERHALER
GRILLET ROMAINE SALAT, PESTO & CITRON  |  125,-

SAFTIG BORNHOLMERGRIS

MED RØDBEDER, HINDBÆR, RYGEOST, PERSILLE & SMØR/HVIDLØGS SAUCE  |  225,- 

CHOKLADE BROWNIE

MED RÅCREME & SYLTEDE KIRSEBÆR  |  85,-

ELLER

TO SLAGS OSTE  |  95,-

3 RETTER  |  395,-
DEN GODE VIN MENU  |  325,-
DEN RIGTIGE GODE VIN MENU  |  425,-

bottom of page