
JULEFROKOST
TERRASSENS JULEFROKOST
MED FRANK TRUBERG
TERRASSENS DATOER:
Min 10 pers.
Alle dage fra
16. november til 22. december
Min 4 pers.
Alle lørdage og søndage fra
16. november til 22. december
FOR BOOKING / INFORMATION:
Ring til os: 60896390
Hverdage mellem 10.00 – 13.00
E-mail: nicki@vinbareniallinge.dk
Vi glæder os til at se dig!
TERRASSENS DATOER
Min 10 pers.
Alle dage fra
16. november til 22. december
Min 4 pers.
Alle lørdage og søndage fra
16. november til 22. december
FOR BOOKING / INFORMATION
Ring til os: 60896390
Hverdage mellem 10.00 – 13.00
E-mail: nicki@vinbareniallinge.dk
Vi glæder os til at se dig!
1
2
TERRASSENS & TRUBERGS
GAMMELDAGS MENU
Trubergs gammeldags modnede kryddersild med æg og tomat /
Spegesild med karrysalat, den med lidt bid i, hertil æg og tomat.
Saltstegt sild med blødeløg, syltede rødbeder og sennep med piv i.
Rødspætte filet stegt I Panko, serveret med grov remoulade og citron.
Saftige frikadelledeller og mør flæskesteg fra velfærds gris med sprød svær.
Sprød tartelet med kyllingebryst i asparges/fløde stuvning.
Lun leverpostej bagt med julekrydderier svampe og bacon.
Ribs kogt rødkål, sprød og frisk agurkesalat, kryddersyltede rødbeder, Syltede grønne tomater.
Et par gode ostebidder med friskt, surt, sprødt og syltet.
Risalamande med kirsebær sauce.
Pr. pers. 375 ,-
TILKØB:
Kyllingesalat med æbler/bladselleri i karrydressing/creme samt sprødstegt bacon på toppen | 55.-
Mere reje end salat med friske sprøde asparges | 55 .-
Lun andesteg med æbler/svesker-rødkål og surt | 75 .-
Mørbradbøf med bløde løg og surt | 65 .-
Bornholmsk ristepølse med sennep og rødbeder | 65 .-
EKSEMPEL PÅ JULEFROKOST
MED TERRASSENS & TRUBERGS GAMMELDAGS MENU
Kl. 18.00
Velkomstdrink og Snacks
Kl. 19.00
Trubergs gammeldags julemenu
Første servering
Vi drikker Pinot grigio, Rriesling Nero d´avola & Primitivo
Kl. 20.00
Terrassens store jule konkurrence
Kl. 20.30
Trubergs gammeldags jule menu
Anden servering
Vi drikker Pinot Grigio, Riesling Nero D´avola & Primitivo
Kl. 21.30
Kaffe & avec
Vinderen af jule konkurrencen bliver kåret
Kl. 22.00
Vi åbner dansegulvet og skruer op for musikken.
Der er 50 % i baren på de fleste cocktails.
Kl. 24.00
Vi serverer natmad og forsætter en time mere med dans og cocktails
01.00
Vi takker for i aften og ønsker jer en forsat helt fantastisk jul.
(Inkl. Vin, øl, vand, snaps)
Pr. pers. 850 ,-
TERRASSENS & TRUBERGS
LÆKKERBISKEN
Gin Gravad laks på vinterkål, knust rosen peber og lime/tonic.
Små fine høstsild i appelsin med råsyltede fennikel/æbler serveret med Hampe/boghvede knas
Vinmenu: Domaine Verpaille, chardonnay Bourgogne
And i julebryg/kanel-chokolade. Rødkål, rødløg, saltristede nødder og kerner, samt Vinteræbler, lynghonning og hindbær vinaigrette.
Vinmenu: Michel Chapoutier, Crosez Hermitage, Rhone
Kalveterrin med hjerte af jomfruhummer. Små kartofler i mild senneps/-kørvelcreme.
Langtids bagt/stegt kinesisk inspireret flæskesteg. Med dip af: Forårsløg, ingefær sød chili og svampe soja. Glasnudler/sprøde rodfrugter Bao Waou.
Vinmenu: Esporao, Reserva, Douro, Portugal
3 gode veltempereret ostebidder, valnødder, sødt, friskt og sprødt.
Vinmenu, Miss Saigon, dansk æble Vermouth
Ris/mandel Panna Cotta lukket af med marcipanlikør kirsebær coulis.
Vinmenu: Maury, sydfransk ”portvin”
Menu: 495,- pr. prs.
(Inkl. Vinmenu, øl, vand, snaps)
Pris. pers. 995,-
EKSEMPEL PÅ JULEFROKOST
MED TERRASSENS & TRUBERGS LÆKKERBISKEN
Kl. 18.00
Champagne og Snacks
Kl. 19.00
Trubergs Lækkerbisken
Første & Anden servering
Vinmenu: hvid Bourgogne & Syrah fra Rhone
Kl. 20.00
Terrassens store jule konkurrence
Kl. 20.30
Trubergs Lækkerbisken
Tredje, Fjerde & Femte servering
Vinmenu: Reserva Portugal, Dansk vermouth og sydfransk ”portvin”
Kl. 22.00
Kaffe & avec
Vinderen af julekonkurrencen bliver kåret
Kl. 22.30
Vi åbner dansegulvet og skruer op for musikken
Der er fri bar på alle cocktails.
Kl. 00.30
Vi serverer natmad og forsætter en time mere med dans og cocktails
01.30
Vi takker for i aften og ønsker jer en forsat helt fantastisk jul
Pr. pers. 1395 ,-
TERRASSENS DATOER
Min 10 pers.
Alle dage fra
16. november til 22. december
Min 4 pers.
Alle lørdage og søndage fra
16. november til 22. december
FOR BOOKING / INFORMATION
Ring til os: 60896390
Hverdage mellem 10.00 – 13.00
E-mail: nicki@vinbareniallinge.dk
Vi glæder os til at se dig!
_edited.jpg)
_edited.jpg)
_edited.jpg)
_edited_edited.jpg)
_edited.png)
_edited.jpg)