EFTERÅRSMENU
CECINA DE LEON RØGET OKSEINDELÅR, MODNET I 12 MDR.
SERVERES MED SEMIDRIED TOMATER & OLIVENTAPENADE
PROCIUTTO TOSCANA LUFTØRRET SKINKE, MODNET 10 MDR.
SERVERES MED GRØN PESTO & OLIVEN
GAMMEL KNAS MODNET HAVARTI FRA ARLA UNIKA (60G)
SERVERES MED TOMATKOMPOT & SALTEDE MANDLER
IBERICO CHORIZO HÅNDLAVET CHORIZO KRYDRET MED PAPRIKA (80G)
STEGT PÅ PANDEN I ÆBLE VERMOUTH,, SERVERES MED BLOMME & FRISK TIMIAN
RIBEYE AF KALV FRA GRAMBOGÅRD (100G)
SERVERES MED CHIMICHURI & PARMIGIANO REGGIANO
PARMIGIANO REGGIANO LAGRET I 24 MÅNEDER (60G)
SERVERES MED TOMATER, RØDLØG, OLIVEN OG VINAGRETTE
RØGET VESTERHAVS OST FRA THISE MEJERI (60G)
SERVERES SOM OSTE CREME, MED GRILLET SPIDSKÅL, RÅSYLTEDE SKOVBÆR & RØGET MANDLER
ST. CLEMENS DANABLUE (50G)
SERVERES MED FRISKE JORDBÆR OG BALSAMICO GLACE
ELLER
CHOCO BROWNIES MED VANILJE IS & JORDBÆR
2 PERS: 695,-
TIL BØRNENE ER DER SPAGETHI BOLOGNESE & LÆKRE MOCKTAILS
SNACKS
CHIPS, OLIVEN ELLER RØGET MANDLER 35 ,-
SURDEJSBRØD & OLIVENOLIE 35 ,-
SURDEJSBRØD, OLIVENTAPENADE & PESTO 65 ,-
CHARCUTERIE
CECINA DE LEON RØGET OKSEINDELÅR, MODNET I 12 MDR (50G)
SERVERES MED SEMIDRIED TOMATER & OLIVENTAPENADE 95 ,-
PROCIUTTO TOSCANA LUFTØRRET SKINKE, MODNET 10 MDR. (60G)
SERVERES MED PESTO & CORNICHONER 75 ,-
IBERICO CHORIZO HÅNDLAVET CHORIZO KRYDRET MED PAPRIKA (80G)
STEGT PÅ PANDEN I RØDVIN, SERVERES MED BLOMME & FRISK MYNTE 110 ,-
RIBEYE AF KALV FRA GRAMBOGÅRD (100G)
SERVERES MED CHIMICHURI & PARMIGIANO REGGIANO 125 ,-
OSTE
GAMMEL KNAS MODNET HAVARTI FRA ARLA UNIKA (60G)
SERVERES MED TOMATKOMPOT & RØGET MANDLER 75 ,-
BRILLIANT SAVARIN TRIPLE BRIE FRA DELIN I BOURGOGNE (50G)
SERVERES MED FIGENKOMPOT 95 ,-
ST. CLEMENS DANABLUE (50G)
SERVERES MED FRISKE JORDBÆR OG BALSAMICO GLACE 75 ,-
PARMIGIANO REGGIANO LAGRET I 24 MÅNEDER (60G)
SERVERES MED TOMATER, RØDLØG, OLIVEN OG VINAGRETTE 85 ,-
RØGET VESTERHAVS OST FRA THISE MEJERI (60G)
SERVERES MED GRILLET SPIDSKÅL OG FÅSYLTEDE SKOVBÆR 85 ,-
MENU

MAD
SNACKS
CHIPS, OLIVEN ELLER RØGET MANDLER 35 ,-
SURDEJSBRØD & OLIVENOLIE 35 ,-
SURDEJSBRØD, OLIVENTAPENADE & PESTO 65 ,-
CHARCUTERIE
CECINA DE LEON
RØGET OKSEINDELÅR, MODNET I 12 MDR (50G)
SERVERES MED SEMIDRIED TOMATER & OLIVENTAPENADE 95 ,-
PROCIUTTO TOSCANA
LUFTØRRET SKINKE, MODNET 10 MDR. (60G)
SERVERES MED PESTO & CORNICHONER 75 ,-
IBERICO CHORIZO
HÅNDLAVET CHORIZO KRYDRET MED PAPRIKA (80G)
STEGT PÅ PANDEN I RØDVIN, SERVERES MED
BLOMME & FRISK MYNTE 110 ,-
RIBEYE AF KALV
FRA GRAMBOGÅRD (100G)
SERVERES MED CHIMICHURI & PARMIGIANO REGGIANO 125 ,-
OSTE
GAMMEL KNAS
MODNET HAVARTI FRA ARLA UNIKA (60G)
SERVERES MED TOMATKOMPOT & RØGET MANDLER 75 ,-
BRILLIANT SAVARIN
TRIPLE BRIE FRA DELIN I BOURGOGNE (50G)
SERVERES MED FIGENKOMPOT 95 ,-
ST. CLEMENS
DANABLUE (50G)
SERVERES MED FRISKE JORDBÆR OG BALSAMICO GLACE 75 ,-
PARMIGIANO REGGIANO
LAGRET I 24 MÅNEDER (60G)
SERVERES MED TOMATER, RØDLØG, OLIVEN OG VINAGRETTE 85 ,-
RØGET VESTERHAVS OST
FRA THISE MEJERI (60G)
SERVERES MED GRILLET SPIDSKÅL OG FÅSYLTEDE SKOVBÆR 85 ,-
MENU
EFTERÅRSMENU
CECINA DE LEON RØGET OKSEINDELÅR, MODNET I 12 MDR.
SERVERES MED SEMIDRIED TOMATER & OLIVENTAPENADE
PROCIUTTO TOSCANA LUFTØRRET SKINKE, MODNET 10 MDR.
SERVERES MED GRØN PESTO & OLIVEN
GAMMEL KNAS MODNET HAVARTI FRA ARLA UNIKA (60G)
SERVERES MED TOMATKOMPOT & SALTEDE MANDLER
IBERICO CHORIZO HÅNDLAVET CHORIZO KRYDRET MED PAPRIKA (80G)
STEGT PÅ PANDEN I ÆBLE VERMOUTH,, SERVERES MED BLOMME & FRISK TIMIAN
RIBEYE AF KALV FRA GRAMBOGÅRD (100G)
SERVERES MED CHIMICHURI & PARMIGIANO REGGIANO
PARMIGIANO REGGIANO LAGRET I 24 MÅNEDER (60G)
SERVERES MED TOMATER, RØDLØG, OLIVEN OG VINAGRETTE
RØGET VESTERHAVS OST FRA THISE MEJERI (60G)
SERVERES SOM OSTE CREME, MED GRILLET SPIDSKÅL, RÅSYLTEDE SKOVBÆR & RØGET MANDLER
ST. CLEMENS DANABLUE (50G)
SERVERES MED FRISKE JORDBÆR OG BALSAMICO GLACE
ELLER
CHOCO BROWNIES MED VANILJE IS & JORDBÆR
2 PERS: 695,-
TIL BØRNENE ER DER SPAGHETTI BOLOGNESE & LÆKRE MOCKTAILS