top of page

EFTERÅRSMENU

CECINA DE LEON RØGET OKSEINDELÅR, MODNET I 12 MDR.
SERVERES MED SEMIDRIED TOMATER & OLIVENTAPENADE


PROCIUTTO TOSCANA LUFTØRRET SKINKE, MODNET 10 MDR.

SERVERES MED GRØN PESTO & OLIVEN


GAMMEL KNAS MODNET HAVARTI FRA ARLA UNIKA (60G)
SERVERES MED TOMATKOMPOT & SALTEDE MANDLER

IBERICO CHORIZO HÅNDLAVET CHORIZO KRYDRET MED PAPRIKA (80G)
STEGT PÅ PANDEN I ÆBLE VERMOUTH,, SERVERES MED BLOMME & FRISK TIMIAN

RIBEYE AF KALV FRA GRAMBOGÅRD (100G)
SERVERES MED CHIMICHURI & PARMIGIANO REGGIANO


PARMIGIANO REGGIANO LAGRET I 24 MÅNEDER (60G)
SERVERES MED TOMATER, RØDLØG, OLIVEN OG VINAGRETTE


RØGET VESTERHAVS OST FRA THISE MEJERI (60G)

SERVERES SOM OSTE CREME, MED GRILLET SPIDSKÅL, RÅSYLTEDE SKOVBÆR & RØGET MANDLER

ST. CLEMENS DANABLUE (50G)

SERVERES MED FRISKE JORDBÆR OG BALSAMICO GLACE

ELLER

CHOCO BROWNIES MED VANILJE IS & JORDBÆR

 

2 PERS: 695,-
 

TIL BØRNENE ER DER SPAGETHI BOLOGNESE & LÆKRE MOCKTAILS

SNACKS

 

CHIPS, OLIVEN ELLER RØGET MANDLER                                                                                    35 ,-

SURDEJSBRØD & OLIVENOLIE                                                                                                  35 ,-

SURDEJSBRØD, OLIVENTAPENADE & PESTO                                                                              65 ,-

 
 

CHARCUTERIE


CECINA DE LEON RØGET OKSEINDELÅR, MODNET I 12 MDR (50G)
SERVERES MED SEMIDRIED TOMATER & OLIVENTAPENADE                                                          95 ,-

 

PROCIUTTO TOSCANA LUFTØRRET SKINKE, MODNET 10 MDR. (60G)
SERVERES MED PESTO & CORNICHONER                                                                                 75 ,-

 

IBERICO CHORIZO HÅNDLAVET CHORIZO KRYDRET MED PAPRIKA (80G)
STEGT PÅ PANDEN I RØDVIN, SERVERES MED BLOMME & FRISK MYNTE                                     110 ,-

 

RIBEYE AF KALV FRA GRAMBOGÅRD (100G)
SERVERES MED CHIMICHURI & PARMIGIANO REGGIANO                                                         125 ,-

 
 

OSTE

GAMMEL KNAS MODNET HAVARTI FRA ARLA UNIKA (60G)
SERVERES MED TOMATKOMPOT & RØGET MANDLER                                                                  75 ,-
 

BRILLIANT SAVARIN TRIPLE BRIE FRA DELIN I BOURGOGNE (50G)
SERVERES MED FIGENKOMPOT                                                                                              95 ,-                                                                                                                             

ST. CLEMENS DANABLUE (50G)
SERVERES MED FRISKE JORDBÆR OG BALSAMICO GLACE                                                          75 ,-

 

PARMIGIANO REGGIANO LAGRET I 24 MÅNEDER (60G)
SERVERES MED TOMATER, RØDLØG, OLIVEN OG VINAGRETTE                                                    85 ,-

 

RØGET VESTERHAVS OST FRA THISE MEJERI (60G)

SERVERES MED GRILLET SPIDSKÅL OG FÅSYLTEDE SKOVBÆR                                                       85 ,-

 

 


 

MENU

MAD

SNACKS

 

CHIPS, OLIVEN ELLER RØGET MANDLER                              35 ,-

SURDEJSBRØD & OLIVENOLIE                                                    35 ,-

SURDEJSBRØD, OLIVENTAPENADE & PESTO                                 65 ,-

 
 

CHARCUTERIE


CECINA DE LEON

RØGET OKSEINDELÅR, MODNET I 12 MDR (50G)
SERVERES MED SEMIDRIED TOMATER & OLIVENTAPENADE               95 ,-

 

PROCIUTTO TOSCANA

LUFTØRRET SKINKE, MODNET 10 MDR. (60G)
SERVERES MED PESTO & CORNICHONER                                      75 ,-

 

IBERICO CHORIZO

HÅNDLAVET CHORIZO KRYDRET MED PAPRIKA (80G)
STEGT PÅ PANDEN I RØDVIN, SERVERES MED

BLOMME & FRISK MYNTE                                                          110 ,-
 

RIBEYE AF KALV

FRA GRAMBOGÅRD (100G)
SERVERES MED CHIMICHURI & PARMIGIANO REGGIANO              125 ,-

 

OSTE

GAMMEL KNAS

MODNET HAVARTI FRA ARLA UNIKA (60G)
SERVERES MED TOMATKOMPOT & RØGET MANDLER                       75 ,-
 

BRILLIANT SAVARIN

TRIPLE BRIE FRA DELIN I BOURGOGNE (50G)
SERVERES MED FIGENKOMPOT                                                    95 ,-                                                                                                             

ST. CLEMENS

DANABLUE (50G)
SERVERES MED FRISKE JORDBÆR OG BALSAMICO GLACE                75 ,-

 

PARMIGIANO REGGIANO

LAGRET I 24 MÅNEDER (60G)
SERVERES MED TOMATER, RØDLØG, OLIVEN OG VINAGRETTE          85 ,-

 

RØGET VESTERHAVS OST

FRA THISE MEJERI (60G)

SERVERES MED GRILLET SPIDSKÅL OG FÅSYLTEDE SKOVBÆR             85 ,-

 

MENU

EFTERÅRSMENU

CECINA DE LEON RØGET OKSEINDELÅR, MODNET I 12 MDR.
SERVERES MED SEMIDRIED TOMATER & OLIVENTAPENADE


PROCIUTTO TOSCANA LUFTØRRET SKINKE, MODNET 10 MDR.

SERVERES MED GRØN PESTO & OLIVEN


GAMMEL KNAS MODNET HAVARTI FRA ARLA UNIKA (60G)
SERVERES MED TOMATKOMPOT & SALTEDE MANDLER

IBERICO CHORIZO HÅNDLAVET CHORIZO KRYDRET MED PAPRIKA (80G)
STEGT PÅ PANDEN I ÆBLE VERMOUTH,, SERVERES MED BLOMME & FRISK TIMIAN

RIBEYE AF KALV FRA GRAMBOGÅRD (100G)
SERVERES MED CHIMICHURI & PARMIGIANO REGGIANO


PARMIGIANO REGGIANO LAGRET I 24 MÅNEDER (60G)
SERVERES MED TOMATER, RØDLØG, OLIVEN OG VINAGRETTE


RØGET VESTERHAVS OST FRA THISE MEJERI (60G)

SERVERES SOM OSTE CREME, MED GRILLET SPIDSKÅL, RÅSYLTEDE SKOVBÆR & RØGET MANDLER

ST. CLEMENS DANABLUE (50G)

SERVERES MED FRISKE JORDBÆR OG BALSAMICO GLACE

ELLER

CHOCO BROWNIES MED VANILJE IS & JORDBÆR

 

2 PERS: 695,-

 

TIL BØRNENE ER DER SPAGHETTI BOLOGNESE & LÆKRE MOCKTAILS

bottom of page