top of page
APRIL MENU
CARPACCIO AF OKSEINDERLÅR
SPRØD SALAT, OLIVEN, RISTET PISTACIE, PARMESAN | 135,-
SAFRAN MARINERET KYLLING
GULEDRODS PURE, PORRE, FENNIKEL, ÆBLER, VALNØDDER, RAMSLØGSOLIE | 195,-
NØDDETÆRTE
VANILJEIS & JORDBÆR | 95-
3 RETTER: 395,-
DEN GODE VIN MENU: 325,-
DEN RIGTIG GODE VIN MENU: 425,-
AKTUEL MENU
APRIL MENU
CARPACCIO AF OKSEINDERLÅR
SPRØD SALAT, OLIVEN, RISTET PISTACIE, PARMESAN | 135,-
SAFRAN MARINERET KYLLING
GULEDRODS PURE, PORRE, FENNIKEL, ÆBLER, VALNØDDER, RAMSLØGSOLIE | 195,-
NØDDETÆRTE
VANILJEIS & JORDBÆR | 95,-
3 RETTER | 395,-
DEN GODE VIN MENU | 325,-
DEN RIGTIG GODE VIN MENU | 425,-
bottom of page