top of page

APRIL MENU

CARPACCIO AF OKSEINDERLÅR

SPRØD SALAT, OLIVEN, RISTET PISTACIE, PARMESAN  |  135,-

 

SAFRAN MARINERET KYLLING

GULEDRODS PURE, PORRE, FENNIKEL, ÆBLER, VALNØDDER, RAMSLØGSOLIE  |  195,-

 

NØDDETÆRTE

VANILJEIS & JORDBÆR  |  95-

 

  

  

3 RETTER: 395,-

DEN GODE VIN MENU: 325,-  

DEN RIGTIG GODE VIN MENU: 425,-  

AKTUEL MENU

APRIL MENU

CARPACCIO AF OKSEINDERLÅR

SPRØD SALAT, OLIVEN, RISTET PISTACIE, PARMESAN  |  135,-

SAFRAN MARINERET KYLLING

GULEDRODS PURE, PORRE, FENNIKEL, ÆBLER, VALNØDDER, RAMSLØGSOLIE  |  195,-

NØDDETÆRTE

VANILJEIS & JORDBÆR  |  95,-

3 RETTER  |  395,-

DEN GODE VIN MENU  |  325,-  

DEN RIGTIG GODE VIN MENU  |  425,-  

bottom of page