top of page

Uanset om du er til et enkelt glas vin, en kold og forfriskende øl, en drink, en kop kaffe eller et lettere måltid, er du altid velkommen hos os. Vores ønske er at skabe et mødested for alle i en uhøjtidelig og hyggelig stemning. Vi har en særlig passion for vin og alle vinene på vinkortet er derfor nøje udvalgt. Vi serverer både traditionelle, biodynamiske og naturlige vine og vi ønsker at gøre god vin tilgængelig for alle. Vi tør godt love, at vi har noget for enhver (vinelskers) smag! Skulle det ske, at du smager en vin hos os, som du er helt tosset med, er der også mulighed for at købe et par flasker med hjem fra vores vinhandel. Terrassens køkken består hovedsageligt af små kolde retter - såsom charcuterie, carpaccio, oste mm. Vi skifter menuen jævnligt i takt med sæsonen og humøret i køkkenet og er kompromisløse hvad angår kvaliteten - uanset hvad vi serverer. Uanset om I er få eller mange, om I har lyst til et glas vin og et spil backgammon eller I er ude for at spise middag - så vil vi elske at være jeres værter og servere for jer. Vi glæder os meget til at byde jer hjerteligt velkommen hos os på Terrassen.

Terrassen er den nye vinbar i Allinge. Du finder os på Allinge Havn med byens bedste udsigt ud over den smukke Østersø - og med sol på terrassen hele dagen.

Nicki, som er ejer af Terrassen

Nicki er ejer og daglig leder på Terrassen. Han er født og opvokset på Bornholm i Allinge og har siden han var helt ung arbejdet på mange af Nordlandets restauranter. Han har de seneste mange år arbejdet som restaurantchef i både København og på Bornholm. Nicki er glad for at have oplevet og fået al den erfaring han har tilegnet sig i København, men har altid vidst, at han ville søge tilbage til Nordlandet - og at hans drøm om at blive restauratør skulle udleves i hans hjemby. Nicki har lige så længe han kan huske, drømt om at få sin egen restaurant, da han elsker at være vært og skabe rammen for alle slags selskaber. Nicki har en særlig passion for vin og har af samme årsag specialiseret sig på vinområdet. Derfor var der heller ingen tvivl om, at han ville åbne en vinbar, som skulle kombinere god mad og nøje udvalgt vin. Det er derfor en meget stolt og glad Nicki, I vil møde på Terrassen - Allinges nye vinbar.

NICKI

Add paragraph text. Click “Edit Text” to customize this theme across your site. You can update and reuse text themes. Add paragraph text. Click “Edit Text” to customize this theme across your site. You can update and reuse text themes.Add paragraph text. Click “Edit Text” to customize this theme across your site. You can update and reuse text themes.Add paragraph text. Click “Edit Text” to customize this theme across your site. You can update and reuse text themes.Add paragraph text. Click “Edit Text” to customize this theme across your site. You can update and reuse text themes.Add paragraph text. Click “Edit Text” to customize this theme across your site. You can update and reuse text themes.Add paragraph text. Click “Edit Text” to customize this theme across your site. You can update and reuse text themes.

FREYA

Fotograf_Mark_Thyrring_Vinbaren_allinge_2023_Folkemøde (51)_edited.jpg

OM TERRASSEN

bottom of page